Skip to main content
0

TWC 't Verzetje

Inzetvraag: In onderling overleg
Geplaatst 2 maanden 20 dagen geleden in Overig geen verloopdatum

Beschrijving

TWC ‘t Verzetje (Toer- en Wielrenclub) is sinds 1975 de wielervereniging uit Bemmel waar plezier en veiligheid voorop staan.
We organiseren uiteenlopende activiteiten op racefiets, gravelbike en mountainbike voor zowel beginnende als ervaren wielrenners. Vanaf ons eigen clubhuis fietsen we samen in diverse groepen met elk een eigen niveau. Daarmee is TWC ‘t Verzetje niet alleen een plek voor sportieve prestaties, maar zeker ook voor vriendschap en plezier op de fiets.

rsz 1rsz twc t verzetje wielrensters

Help jij mee om de veiligheid van onze deelnemers te waarborgen??
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die zich in willen zetten als parcourswacht tijdens de tijdritten en Ronde van Bemmel.

Op de data waarop de tijdritten worden gereden verzamelen wij om 08:00 uur in het clubhuis voor een briefing. (Uiteraard staat de verse koffie voor alle vrijwilligers klaar). Daarna gaat ieder naar zijn toegewezen plek. Hier blijft men dan staan tot de laatste deelnemer/renner(s) voorbij is/zijn gereden. Een deel van de vrijwilligers gaat dan naar huis en een ander deel vindt het leuk om aanwezig te zijn bij de prijsuitreiking na afloop bij het clubhuis. Gemiddeld incl prijsuitreiking maximaal 13:00 uur klaar.

Voor de Ronde van Bemmel op 8 september zoeken wij met name parcourswachters bij oversteekplaatsen en gevaarlijke punten.

Wij zoeken vrijwilligers gedurende de dag in diverse tijdsblokken.Tijdsblokken worden in onderling overleg met de betreffende vrijwilliger bepaald.
Het kost maar een paar uurtjes en je maakt hier echt heel veel mensen super blij mee.

Tijdens de Ronde van Bemmel zal er voor de vrijwilligers die meerdere tijdsblokken invullen worden gezorgd voor een lunchtas.

Meer informatie of aanmelden??? Neem dan contact op met Robin Jansen!Vacaturenummer: 2024-03-26-01
Dit nummer altijd gebruiken in de communicatie met contactpersonen.

Contactgegevens

Contactpersoon: Robin Jansen
Tel. 06-121 052 32
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website:  Klik hier

Meld je aan voor dit vrijwilligerswerk

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Locatie

1b, Sportlaan, Bemmel, Lingewaard, Gelderland, Nederland, 6681 CD, Nederland
418 hits Aanbevolen: