Ruilwinkel Goed spul

Goed Spul is een ruilplaats. Dat betekent dat iedereen hier speelgoed en kleine huishoudelijke voorwerpen kan inleveren dat thuis niet meer gebruikt wordt. Daarvoor krijg je stempels op een Goed Spul stempelkaart, waarvoor je weer iets anders kan uitzoeken.  Dit alles is een burgerinitiatief van Participatiepunt Gendt (Hyperlink naar participatiepunt).

Daarnaast biedt Goed Spul aan statushouders de mogelijkheid om leuk vrijwilligerswerk in de eigen kern te doen. De ingeleverde spullen moeten natuurlijk schoon, compleet en heel zijn, vandaar de naam; ‘Goed Spul’. De vrijwilligers van Goed Spul zullen daar ook kritisch naar kijken. Er wordt ook geen inpakpapier gebruikt, dus een eigen tas meebrengen is handig.

 

Grotere spullen

We hebben veel speelgoed klaarstaan en daarnaast ook kleine huishoudelijke spullen. Hebt u grotere spullen in de aanbieding, zoals meubels, dan kunt u daarvan een foto maken. Die hangen wij op het prikbord in de winkel met telefoonnummer en mensen kunnen dan zelf contact met u opnemen.

Locatie & openingstijden:

Pastoor Pelgrömlaan Gendt
(Ingang: zijkant op het Kloosterpad)

Dinsdag     10.00 tot 15.00 uur
Woensdag 14.00 tot 17.00 uur
Donderdag 10.00 tot 15.00 uur

Tijdens de openingstijden zijn we bereikbaar op tel. 06 - 13 85 79 85.

Op woensdagochtend tussen 10.00 tot 12.30 uur kunt u ook participatiepunt Gendt bellen als u vragen over de winkel heeft: 06 - 82 46 82 21.

Tijdens de schoolvakanties is Goed Spul gesloten. We zijn dan ook  telefonisch niet bereikbaar.

 

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non-profitorganisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2023 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites