Skip to main content

Ruilwinkel Goed spul

Goed Spul is een ruilplaats. Dat betekent dat iedereen hier speelgoed en kleine huishoudelijke voorwerpen kan inleveren dat thuis niet meer gebruikt wordt. Daarvoor krijg je stempels op een Goed Spul stempelkaart, waarvoor je weer iets anders kan uitzoeken.  Dit alles is een burgerinitiatief van Participatiepunt Gendt (Hyperlink naar participatiepunt).

Daarnaast biedt Goed Spul aan statushouders de mogelijkheid om leuk vrijwilligerswerk in de eigen kern te doen. De ingeleverde spullen moeten natuurlijk schoon, compleet en heel zijn, vandaar de naam; ‘Goed Spul’. De vrijwilligers van Goed Spul zullen daar ook kritisch naar kijken. Er wordt ook geen inpakpapier gebruikt, dus een eigen tas meebrengen is handig.

 

Grotere spullen

We hebben veel speelgoed klaarstaan en daarnaast ook kleine huishoudelijke spullen. Hebt u grotere spullen in de aanbieding, zoals meubels, dan kunt u daarvan een foto maken. Die hangen wij op het prikbord in de winkel met telefoonnummer en mensen kunnen dan zelf contact met u opnemen.

Locatie & openingstijden:

Pastoor Pelgrömlaan Gendt
(Ingang: zijkant op het Kloosterpad)

Dinsdag     10.00 tot 15.00 uur
Woensdag 14.00 tot 17.00 uur
Donderdag 10.00 tot 15.00 uur

Tijdens de openingstijden zijn we bereikbaar op tel. 06 - 13 85 79 85.

Op woensdagochtend tussen 10.00 tot 12.00 uur kunt u ook participatiepunt Gendt bellen als u vragen over de winkel heeft: 06 - 82 46 82 21.

Tijdens de schoolvakanties is Goed Spul gesloten. We zijn dan ook  telefonisch niet bereikbaar.