0

SIZA

Inzetvraag: 1 x per week
Geplaatst 6 maanden 4 dagen geleden in Overig geen verloopdatum

Beschrijving

Je eigen leven leiden. Met familie, vrienden, buren en collega’s. Het klinkt heel gewoon, maar het is niet altijd vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld omdat je je leven leidt met een beperking of chronische ziekte.

Bij Siza denken we in mogelijkheden. Verleg met ons je grenzen. Wij ondersteunen je bij het organiseren van jouw leven. Zodat jij zo zelfstandig mogelijk kunt wonen en mee kunt doen in de samenleving.rsz 11beweegmaatjes siza


Nabij het centrum van Huissen, op loopafstand van de winkels en bushalte, ligt Binnenveld. Een sfeervol pand waar 12 mensen met een matig tot licht verstandelijke beperking wonen. De bewoners delen twee gezamenlijke woonkamers met keukens. 
Binnenveld staat letterlijk en figuurlijk midden in de samenleving. De bewoners doen mee aan de vele activiteiten in Huissen, zoals het carnaval, de avondvierdaagse, de ‘Huissense dag’ en de kermis. Een groep enthousiaste vrijwilligers maakt dit mede mogelijk.
 
Nu zijn we op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om liefst 1x per week met één van de bewoners te wandelen, fietsen of lekker samen in beweging zijn.

Heb jij een vrij uurtje over dat je graag nuttig inzet? Bijvoorbeeld voor iemand met een beperking? Wat goed!
Sociale contacten zijn namelijk belangrijk voor iedereen. Ze dragen bij aan zelfredzaamheid, meedoen in de samenleving en aan kwaliteit van leven. Vrijwilligers maken dan ook hét verschil. En het levert jou ook wat op: vrijwilliger zijn geeft voldoening. Jouw wereld wordt groter terwijl jij die van een ander vergroot.Vacaturenummer: 2022-11-24-001
Dit nummer altijd gebruiken in de communicatie met contactpersonen.

Contactgegevens

Contactpersoon: Dorothe Vermeulen
Tel. 06-464 700 25
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website:  Klik hier

Meld je aan voor dit vrijwilligerswerk

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Locatie

Baron Van Spittaellaan 3, 6851 NT Huissen
1560 hits Aanbevolen:

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non-profitorganisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2023 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites