Skip to main content
0

Yoast United

Inzetvraag: In onderling overleg
Geplaatst 7 maanden 27 dagen geleden in Sport & Spel geen verloopdatum

Beschrijving

JOIN OUR CREW!
United Basketball is een topsportorganisatie voor basketballers en basketballteams in Gelderland, spelend op het hoogste niveau in de landelijke competities. Wij werken met passie aan een optimaal sportklimaat waarin talenten zich structureel kunnen ontwikkelen en teams maximaal kunnen presteren.
De Kooi in Bemmel vormt de thuisbasis voor onze organisatie, waarin iedereen; van speler, coach tot vrijwilliger, zich betrokken voelt en kan acteren binnen een positieve sportcultuur. Als vrijwilliger ben je een onmisbare schakel in onze organisatie. Met de leukste & gezelligste crew verzetten we veel werk, genieten we van topsport en hebben we heel veel plezier samen. Kom jij onze organisatie versterken?

rsz yoast bal 36


Yoast United is meer dan basketball. Onze community creëert impact voor iedereen. Voor jeugd die geïnspireerd wordt om te gaan bewegen. Voor talenten die zichzelf optimaal kunnen ontwikkelen. Voor bedrijven en organisaties die graag willen winnen. Voor vrijwilligers die met ons het verschil willen maken. En voor de fans die samen met ons juichen. 

Crewmember
Als crewmember help jij tijdens de wedstrijden om te zorgen dat alles gereed is om te kunnen spelen. Denk hierbij aan het vegen van de vloer tot het zorgen dat de materialen allemaal op orde zijn.
Tijdsinvestering: Op basis van beschikbaarheid, 3,5 uur per wedstrijd.

Floormanager
Als floormanager heb je contact met de crew en ben jij verantwoordelijk dat alles op de vloer goed verloopt. Bij problemen schakel je direct om dit op te lossen en zorg je ervoor dat onze teams zonder uitdagingen de wedstrijden kunnen spelen!
Tijdsinvestering: Op basis van beschikbaarheid, 4 uur per wedstrijd.

Merchandise Manager
Jij bent verantwoordelijk voor het bedenken, uitwerken, beschikbaar stellen, promoten en verkoop van de merchandise van United Basketball. Vind jij het leuk om creatieve producten te bedenken en vervolgens te realiseren? Dan is dit echt iets voor jou.
Tijdsinvestering: 2-3 uur per week.

Coördinator huisvesting
Jij zorgt ervoor dat onze spelers, speelsters & talenten er warmpjes bij zitten. Als coördinator huisvesting beheer jij onze eigen inventaris, heb je contact met de verhuurders, zoek je huizen voor onze atleten, bezoek je de huizen periodiek om te kijken of alles goed verloopt.
Tijdsinvestering: In de zomerperiode 4 uur per week, tijdens het seizoen 2 uur per week.

Coördinator Zaal/materiaal
Als coördinator zaal/materiaal heb jij veel contact met de zaalcrew, de sporthal(len) en beheer je de materialen. Jij zorgt ervoor dat alles spik-en-span is om onze atleten te laten excelleren!
Tijdsinvestering: 1 uur per week + wedstrijden (op beschikbaarheid/wens)

Coördinator Hospitality & Kassa
Je staat samen met je collega’s voor gastvrijheid, je zorgt ervoor dat alle bezoekers (fans, spelers, scheidsrechters etc.) een mooie tijd in de Kooi beleven. Je stemt voorafgaand aan de wedstrijd operationele zaken met de tegenstanders af en zorgt er samen met de ticketcoördinator voor dat alles in goede banen verloopt.
Tijdsinvestering: 2 uur per week + wedstrijden op wens/beschikbaarheid

Coördinator Entertainment
Wij willen onze bezoekers een unieke ervaring geven en daarin heeft entertainment een hoge waarde. Ben jij creatief en wil jij onze bezoekers een onvergetelijke ervaring bieden? Dan zijn wij opzoek naar jou. Je gaat samen met het team aan de slag om telkens een leuk en uitdagend programma neer te zetten.
Tijdsinvestering: 2 uur per week + wedstrijden

Parkeerhulp
Tijdens de grote evenementen bij de Kooi (zoals de wedstrijden van Yoast United) help jij met het beheren van de parkeerplaats bij de Kooi. Wanneer deze vol is verwijs je de bezoekers naar andere parkeerplaatsen zodat zij niet parkeren in de wijk waar het niet is toegestaan. Je taak begint 2 uur voor de wedstrijd en stopt 10 minuten na aanvang van de wedstrijd. Je kunt daarna dus heerlijk en kosteloos van de wedstrijd genieten!
Tijdsinvestering: 2,5 uur per wedstrijd.

Ticketcoördinator
Als ticketcoördinator ben je verantwoordelijk voor de verkoop (via de webshop) van de tickets en seizoenkaarten. Ook beheer je de mailbox met vragen die hierover binnenkomen. Eventueel kun je onze crew ondersteunen tijdens de wedstrijden met de verkoop van de kaarten in de Kooi.
Tijdsinvestering: 2-3 uur per week

Wat bieden wij jou?
Je maakt topsport van heel dichtbij mee
Je bent onderdeel van onze community
Je krijgt exclusieve crewkleding
Gratis seizoenkaart voor alle topsportteams
Waardering, gezelligheid & activiteitenVacaturenummer: 2023-01-11-001
Dit nummer altijd gebruiken in de communicatie met contactpersonen.

Contactgegevens

Contactpersoon: Steven Teunissen
Tel. 06-648 160 022
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website:  Klik hier

Meld je aan voor dit vrijwilligerswerk

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Locatie

Sportlaan 3, 6681 CD Bemmel
3951 hits Aanbevolen: