0

Fort Pannerden

Inzetvraag: 1 dag per week
Geplaatst 11 maanden 6 dagen geleden in ICT geen verloopdatum

Beschrijving

Fort Pannerden wil een breed publiek een 'dag uit' bieden van ontspanning met inhoud. In het fort draait alles om het beleven van geschiedenis; van het fort als gebouw, het soldatenleven vroeger en het landschap dat het fort omringt. Onder het motto "Trotseer de elementen" worden bezoekers uitgedaagd een van de interactieve programma's te kiezen en op ontdekking te gaan. Het fort richt zich op jong en oud. Van liefhebbers van cultuur(historie) en mensen die houden van natuur en buiten zijn, tot scholieren, studenten en mensen uit het zakelijk leven.

Voor Fort Pannerden zijn vrijwilligers onmisbaar

Om onze missie te realiseren kan Fort Pannerden niet zonder vrijwilligers. Onze vrijwilligers zijn betrokken en brengen vaak een schat aan kennis, expertise en levenservaring mee. Hij/zij heeft meestal net wat meer tijd en straalt rust en belangstelling uit. Stuk voor stuk zaken die door onze bezoekers hoog worden gewaardeerd. swlingewaard vacature Fort Pannerden ICTmedewerker


Wat biedt Fort Pannerden?

Een leuke werksfeer in een unieke werkomgeving.Je gaat deel uitmaken van een enthousiaste groep vrijwilligers. Je wordt goed begeleid. Taken zijn helder beschreven. We organiseren regelmatig instructiedagen voor onze vrijwilligers.

  • Werktijden en -dagen worden altijd in overleg bepaald.
  • Er is een reiskostenregeling en er zijn mogelijkheden om cursussen te volgen. Naast werkplezier en werkervaring krijg je bovendien gratis toegang tot Fort Pannerden, bedrijfskleding én een jaarlijks uitje!


Fort Pannerden heeft een groot aantal ICT-systemen, waaronder enkele Windows-servers en werkstations, netwerkinfrastructuur, audiotour, Office 365, beveiligingssysteem, telefooncentrale, IP-portofoons, toegangssysteem, website, intranet, etc.

Werkzaamheden:
Voor het beheer van deze systemen zoeken we een enthousiaste vrijwilliger die kennis heeft van Windows Server- en Windows 10- besturingssystemen en van Office 365 en bereid is om in samenwerking met de huidige beheerder voldoende kennis van de overige systemen te vergaren om ook deze te kunnen beheren.

Werktijden:
Een vrijwilliger, die één dag in de week, de mogelijkheden heeft om samen met een andere vrijwillige medewerker onze ICT- systemen goed te beheren en te onderhouden.

Locatie:
Fort Pannerden, Waaldijk 1, Doornenburg

Info over de vacature kan ingewonnen worden bij Jan Muis, contactpersoon Fort Pannerden, 026-3253907 email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).Vacaturenummer: 2019-09-11-001
Dit nummer altijd gebruiken in de communicatie met contactpersonen.

Contactgegevens

Contactpersoon: Ton Meulebeek
Tel. 06 - 2195 0593
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website:  Klik hier

Meld je aan voor dit vrijwilligerswerk

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Locatie

Waaldijk 1, 6686 MV Doornenburg, Nederland
5642 hits Aanbevolen:

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non-profitorganisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2023 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites