Skip to main content
0

Stichting Dierenweide Lingewaard - Slingerbos Huissen

Inzetvraag: In gezamenlijk overleg
Geplaatst 8 maanden 25 dagen geleden in Dieren geen verloopdatum

Beschrijving

Knuffelen met een kip, varken of geitje? Het kan allemaal op Dierenweide Lingewaard. Wij zijn Daphne, Cilla, Jackelien en Maaike (bestuur) en samen met vrijwilligers hebben wij de dierenweide in het Slingerbos te Huissen een nieuw leven ingeblazen. We zijn sinds 2018 bezig om de dieren te verzorgen, de weide op te knappen en om er ook een gezellige ontmoetingsplek van te maken. Op Dierenweide Lingewaard kan je straks plezier maken, tot rust komen, leren over dieren en de natuur maar vooral genieten van en tussen de dieren. Kortom, het is een plek waar alle dierenliefhebbers van Lingewaard welkom zijn.

swlingewaard vacature vrijwilliger dierenweide slingerbos

We hebben al een leuke vrijwilligersploeg, maar zoeken nog meer mensen die zich willen inzetten voor deze mooie plek. We zijn op zoek naar allerlei vrijwilligers. Van klussers, gastvrouwen tot dierenverzorgers, vast of flexibel. Voorop staan natuurlijk de dieren. We zijn al blij als iemand één keer in de week in de ochtend of middag kan helpen. Mensen die wat minder vastigheid willen, zijn welkom op onze reservelijst. Zij kunnen dan inspringen als een ander niet kan. Elke vorm van hulp is welkom en voor elke leeftijd is er wat te doen. Als je onder de 16 bent, moet je wel samen met je vader of moeder komen. Zo is de dierenweide echt een plek voor en door inwoners van Lingewaard.

Werkzaamheden:
- Dierenverzorging; voeren, drinken geven en knuffelen
- Dierenverblijven schoonhouden,Terras schoonspuiten
- Groenvoorziening
- Gastvrouw zijn tijdens een openstelling
- Onderhoud, losse klussen, etc.

Wensen:
Affiniteit met dieren en je bent 16 jaar of ouder

Wij bieden:
Een hele gezellige groep collega-vrijwilligers en een grote groep dieren die vrolijk naar je toe komen rennen als je de dierenweide op komt om ze te verzorgen! Verder wordt je goed ingewerkt en krijg je een vrijwilligersovereenkomst.

Werktijden:
Tijden, dagen et cetera zijn flexibel in overleg. Ook kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen in de invalpoule te komen of alleen in vakanties te helpen.

Locatie:
Het Slingerbos in Huissen (langs de Dijk).

Lijkt het u nou ook leuk om vrijwilliger te worden? De huidige vrijwilligers staan te popelen om mensen in te werken! Je kan op de invallijst, op de vaste lijst, alleen vakanties, alles is bespreekbaar. Stuur een mailtje naar onderstaand e-mailadres bij interesse of eventuele vragen. Alleen met nog meer dierenverzorgers en andere vrijwilligers kan deze mooie dierenweide blijven bestaan en worden verbeterd! Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina: Dierenweide Lingewaard - Slingerbos Huissen of op onze website www.dierenweideslingerbos.nl (http://www.dierenweideslingerbos.nl)

Alvast heel erg bedankt namens ons en de dieren!
Vacaturenummer: 2023-02-02-005
Dit nummer altijd gebruiken in de communicatie met contactpersonen.

Contactgegevens

Contactpersoon: Bestuur: Daphne, Cilla, Jackelien en Maaike
Tel. 088 - 255 2555
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website:  Klik hier

Meld je aan voor dit vrijwilligerswerk

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Locatie

Klokkenpad 1, 6851 CM Huissen, Nederland
9452 hits Aanbevolen: