Skip to main content

 Monique Minkhorst-Klomp

Coördinator Steunpunt Mantelzorg
T 06 51156120
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als coördinator bij Steunpunt Mantelzorg staat mijn werk in het teken van (jonge)mantelzorgers in Lingewaard. Door in gesprek te gaan met mantelzorgers kijken we samen hoe je in eigen kracht en balans kan blijven. “Je kunt pas goed voor een ander zorgen, als je eerst goed voor jezelf zorgt” is een veel gebruikte uitdrukking. Toch weet ik (ook uit eigen ervaring) hoe moeilijk het kan zijn om eigen grenzen te bewaken als het niet goed gaat met je naaste. Het kan dan fijn zijn als er iemand is om mee te sparren.

Daarom vind ik het fijn dat we bij SWL met zoveel vrijwilligers en partners samenwerken waardoor er naast een goed gesprek, meer mogelijk is om jou als mantelzorger te ontlasten en ontzorgen. Wij geven ook trainingen en organiseren (informatie)bijeenkomsten. Het aanbod is er, je moet het alleen even weten, maar ook durven en de tijd ervoor voelen.

Maak jij tijd vrij voor jezelf? Ook als het nu nog prima lukt, maar de kans groot is dat de mantelzorg gaat toenemen? Bel, mail of app ons gerust, zodat we kunnen kijken waar je behoefte ligt.

Ook als je in je omgeving een mantelzorger ziet die het zwaar heeft of als je graag als vrijwilliger iets voor onze mantelzorgers in Lingewaard zou willen betekenen komen we graag met je in contact.