Skip to main content
Onderstaand de activiteitenkalender. Met de blauwe buttons kan gefilterd worden op activiteiten in Huissen & Angeren, Bemmel & Haalderen of Gendt & Doornenburg. De paarse buttons filteren op de soort activiteit / aandachtsgebied. SWL heeft bij alle activiteiten een vastgesteld consumptiebeleid. Klik hier om dit te downloaden.

SWL Academie: Uitwisselingsbijeenkomst (alleen voor vrijwilligers Gezinsondersteuning)

Van 05 April 2023 10:00 tot 11:30
dessert

Uitwisselingsbijeenkomst


Vrijwilligers van Gezinsondersteuning komen in allerlei situaties terecht in de gezinnen waar zij gekoppeld zijn. Voor de vrijwilligers is het leerzaam en prettig om met elkaar te delen wat zij zoal tegenkomen. Zij wisselen de momenten uit die ze leerzaam vonden, de momenten waarvan ze hebben genoten. Maar ook de momenten die spannend waren of waardoor de vrijwilligers geraakt werden. De vrijwilligers van Gezinsondersteuning delen op deze manier tips en verrassende oplossingen met elkaar. Of zijn een luisterend oor en steunpilaar voor elkaar.

Aanmelden bij Anita Blom: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 - 83 58 05 98.

Datum: Woensdag 5 april 10.00 - 11.30 uur
Locatie: SWL, Cuperstraat 9 Bemmel