Skip to main content
Onderstaand de activiteitenkalender. Met de blauwe buttons kan gefilterd worden op activiteiten in Huissen & Angeren, Bemmel & Haalderen of Gendt & Doornenburg. De paarse buttons filteren op de soort activiteit / aandachtsgebied. SWL heeft bij alle activiteiten een vastgesteld consumptiebeleid. Klik hier om dit te downloaden.

Long Covid Lotgenoten contact Bemmel

Van 03 April 10:15 tot 11:15
Lotgenoten Long CovidLong Covid Awareness


In samenwerking met Stichting Welzijn Lingewaard is er 1 keer per vier weken op woensdagochtend in Bemmel een lotgenotencontact voor mensen met Post Covid (beter bekend als Long Covid). De groepsgrootte is maximaal 8 personen.

Ook in Huissen is er een contactgroep voor Long Covid. 
Zie de activiteitenkalender: https://www.swlingewaard.nl/activiteiten/activiteiten-lotgenotengroepen

Op dit moment is er voor beide groepen een wachtlijst.

Ben jij een van de mensen die last heeft van deze ziekte en heb je behoefte om hierover contact te hebben met lotgenoten? Je vindt hier herkenning en begrip voor jouw situatie. En je kan je ervaringen en tips delen. De behandeling die bij de een wel werkt hoeft bij de ander niet te helpen, maar het kan ook zijn dat je over iets hoort wat nog niet bij jou bekend is.
Kortom er wordt met een positieve instelling getracht elkaar te steunen en te helpen met tips. De sessies duren 1 uur, met eerst een kwartiertje inloop, daarna de bijeenkomst en indien je hier behoefte aan hebt kan je nog even blijven napraten. Maar de ervaring leert dat bij de meesten na 1 uur de energie op is.

Aanmelden, onder vermelding van naam, leeftijd en woonplaats, kan bij:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meldpunt SWL: 088-255 25 55

Tijd: 10.15 - 11.15 uur , met een inloop vanaf 10.00 uur.
Locatie: SWL, Cuperstraat 9 in Bemmel

Evenementen herhalingen