Skip to main content
Onderstaand de activiteitenkalender. Met de blauwe buttons kan gefilterd worden op activiteiten in Huissen & Angeren, Bemmel & Haalderen of Gendt & Doornenburg. De paarse buttons filteren op de soort activiteit / aandachtsgebied. SWL heeft bij alle activiteiten een vastgesteld consumptiebeleid. Klik hier om dit te downloaden.

Oudergroep voor ouders met kind met autisme (ASS)

Van 02 Juli 20:00 tot 22:00
autisme

Heb je een kind met ASS en wil je laagdrempelig andere ouders ontmoeten? Dan is de oudergroep ASS een hele fijne plek. Om ervaringen en verhalen uit te wisselen. En om vragen te stellen, waarbij andere ouders je kunnen helpen.

Als ouder van een kind met autisme heb je een bijzondere, dankbare en soms uitdagende taak. Bij de Oudergroep Autisme heb je de ruimte om met andere ouders te sparren over allerlei vragen en zaken die belangrijk zijn voor jou of waar je tegenaan loopt in de levensfasen van je kind. De oudergroep wordt georganiseerd voor en door ouders met een kind met autisme

Tijdens de bijeenkomsten is er veel ruimte voor uitwisseling. Ook komen thema’s rondom autisme aan bod. Als ouders van een kind met autisme heb je elkaar nodig.
De dingen waar je als ouder dagelijks tegenaan loopt zijn voor iedereen herkenbaar. Het delen van ervaringen zonder jezelf te hoeven verantwoorden en adviezen van andere ouders kunnen hierbij tot steun zijn.

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
                                                          
Locatie: