0

Stichting De Zandse Kerk

Inzetvraag: uren in overleg
Geplaatst 2 maanden geleden in Overig geen verloopdatum

Beschrijving

De Stichting zet zich in voor het behoud van het kerkgebouw van ’t Zand als cultureel historisch erfgoed en sociaal en cultureel kloppend hart van de Zandse Gemeenschap. De activiteiten zijn gericht op bezinning en ontmoeting, bijvoorbeeld: koffieochtenden, schoolmusicals, kooruitvoeringen, uitvaartdiensten, kerst/inspiratiemarkten en een alzheimercafé. Hierdoor is het kerkgebouw een multifunctioneel ontmoetingscentrum, waar velen graag samenkomen. Dit stimuleert de leefbaarheid op ’t Zand en binnen Lingewaard. De Zandse Kerk is van, voor en door de gemeenschap. Vrijwilligers zijn de stuwende kracht.Uitbreiding team audiovisuele vrijwilligers Zandse Kerk

 SWL St de zandse kerk

Binnen de Zandse Kerk in Huissen ondersteunt een enthousiaste groep vrijwilligers bij de uitvaarten, als voorganger, als koster of als audiovisuele vrijwilliger. De vrijwilligers dragen allen bij aan een goed verloop van uitvaartceremonies en condoleances in de historische Zandse Kerk. Voor de audiovisuele ondersteuning zoekt het team versterking.

Als audiovisuele vrijwilliger ben je op afroep beschikbaar wanneer een uitvaart zich aandient. Dit is meestal 6 á 7 dagen voorafgaand aan de uitvaartceremonie bekend. Via de coördinator van onze Werkgroep Uitvaarten of rechtstreeks vanuit de uitvaartverzorger krijg je het verzoek tot ondersteuning in de kerk. Dit betekent het bedienen van de beeld- en geluidsinstallatie van de Zandse Kerk en het samenstellen van een PowerPointpresentatie voor gebruik tijdens de uitvaartceremonie of de condoleancebijeenkomst. Gezien de situatie is het zorgvuldig omgaan met het verdriet van nabestaanden en een goed invoelingsvermogen een vereiste.

Voor genoemde vrijwilligersfunctie is interesse voor en affiniteit met audio en beeld vanzelfsprekend gewenst.
De Werkgroep Uitvaarten zorgt voor goede inwerking, begeleiding en ondersteuning. Kom jij ons enthousiaste team als audiovisuele vrijwilliger versterken? Heb je interesse of eventuele vragen stuur dan een mailtje naar ons!Vacaturenummer: 2021-05-25-001
Dit nummer altijd gebruiken in de communicatie met contactpersonen.

Contactgegevens

Contactpersoon: meldpunt
Tel. 088-255 255 5
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website:  Klik hier

Meld je aan voor dit vrijwilligerswerk

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

2531 hits Aanbevolen:

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non-profitorganisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2022 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites