0

De Minkhof

Inzetvraag: altijd in overleg. Maandag, woensdag of vrijdag van 10.00-14.00 uur. Rooster maakt de kookgroep samen, per 2 maanden.
Geplaatst 4 maanden 17 dagen geleden in Koken & Eten geen verloopdatum

Beschrijving

De Minkhof heeft als doel betekenis te geven aan het leven van de senioren van de gemeente Lingewaard en omgeving. Dit door ontmoeting en activering in binnen- en buitenactiviteiten. Senioren komen in contact met leeftijdgenoten en kunnen deelnemen aan een activiteit. Zoals bijvoorbeeld iets maken in de houtwerkplaats, een spelletje, schilderen, of iets anders creatiefs zoals kaarten maken, jeu de boules of biljarten, joga op de stoel of gymen, samen in de tuin, het verzorgen van de kippen. Er is veel mogelijk en de deelnemer kan kiezen op welk moment hij wil komen of wil deelnemen aan een activiteit. De enige eis aan de deelnemers is zelfredzaamheid, dat wil bijvoorbeeld zeggen dat iemand zelfstandig naar het toilet kan gaan. De Minkhof draait helemaal op vrijwilligers, we zijn dus geen zorginstelling. Per dagdeel wordt een financiële bijdrage gevraagd en voor de maaltijd betaalt men een vast bedrag. De Minkhof wil graag dat iedereen kan komen, ook voor mensen voor wie de bijdrage te duur is. Deelnemers die daarvoor in aanmerking komen, kunnen een beroep doen op de ‘Meedoenregeling’ van de gemeente Lingewaard

rsz 1rsz koks minkhof


De Minkhof zoekt met spoed nieuwe koks!
Tegen een kleine vergoeding kunnen de deelnemers mee-eten en daarvoor krijgen ze een tweegangen maaltijd. Hiervan wordt gretig gebruik gemaakt.
Voor ons kookteam zoeken wij koks, die zelfstandig een maaltijd kunnen verzorgen voor ongeveer 15 personen.
De producten komen zoveel mogelijk uit onze eigen tuin, verser kan dus niet!
Het is heel fijn om te zien hoe de deelnemers genieten van de heerlijke lucht die uit de keuken komt en van het gezellige gezamenlijke eten.   

De Minkhof is op maandag, woensdag en vrijdag geopend vanaf 09.30 uur tot 16.00 uur.
Spreekt je dit aan, lijkt het je leuk om in onze kookgroep te komen werken? En ben je een aantal keren per maand beschikbaar op maandag, woensdag of vrijdag tussen 09.30 uur en 13.30 uur? Neem dan contact op met Annelies Vermeulen, coördinator vrijwilligers,

 
Vacaturenummer: 2023-01-30-001
Dit nummer altijd gebruiken in de communicatie met contactpersonen.

Contactgegevens

Contactpersoon: Annelies Vermeulen
Tel. 06-130 289 50
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website:  Klik hier

Meld je aan voor dit vrijwilligerswerk

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Locatie

Molenwei 57, 6681 BX Bemmel, Nederland
9218 hits Aanbevolen:

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non-profitorganisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2023 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites