Stichting Welzijn Lingewaard

GO! Gezond op weg

logo GOGO! is een afkorting van Gezond Onderweg en eind 2018 in Lingewaard van start gegaan. Kinderen van 0 -18 jaar die problemen hebben met overgewicht of obesitas kunnen zich aanmelden. Ze worden twee jaar lang (gratis) gecoacht om zichzelf een gezonde leefstijl aan te leren.
Door de verleiding van de digitale wereld waarin we leven, hebben kinderen meer kans op overgewicht en obesitas. Kinderen brengen meer tijd zittend door met hun smartphone, tablet of games. Hierdoor hebben ze een inactievere leefstijl dan vroeger. Daarbij is er een enorme keus aan (geprepareerd) voedsel en wordt het daarmee lastig om een gezonde keuze te maken. 

Inmiddels zijn er 21 kinderen die het traject gestart zijn, maar er is nog ruimte voor meer deelnemers. Durf jij de stap te nemen om je leefstijl en voeding te veranderen of ken jij een kind of jongere die hier baat bij kan hebben? Neem contact op Met Joyce Degen (voor Bemmel, Haalderen, Gendt, Doornenburg):  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-48783068 en Joke Wieleman (Huissen & Angeren): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-44210847

Samen kijken we wat GO! voor jou kan betekenen en gaan we aan de slag. We gaan het niet alleen over voeding en bewegen hebben, maar bijvoorbeeld ook over ontspanning en slaap. Kortom allerlei factoren die ervoor kunnen zorgen dat jij beter in je vel komt te zitten!

Geef je nu op en GO!

SWLingewaard in de media

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non-profitorganisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Participatiepunt

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2020 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites Huissen