Stichting Welzijn Lingewaard

Kledingruilwinkel en Ruilwinkel Goed Spul weer open op afspraak

foto kledingruil miniDe Kledingruilwinkel in Haalderen (dorpshuis Tichel) is op afspraak weer geopend. Met een maximum van twee klanten tegelijk en op afspraak. Daarvoor is per klant een tijdsblok van een half uur beschikbaar. Wil je komen winkelen, dan kun je een tijdsblok aanvragen via de chat van Facebook. Ook staan er dagelijks nieuwe foto's van items op de Facebookpagina. Je kunt dan reageren onder de post als je er iets leuks tussen ziet. De stempelkaarten blijven gewoon geldig en te gebruiken. Kleding inleveren? Dat kan ook weer. Stuur hiervoor je gegevens via Facebook Messenger naar KledingruilLingewaardonline. Ze nemen dan contact met je op om een tijdvak af te spreken  


Het schema is als volgt:

  • Dinsdag: kinderkleding
  • Woensdag: volwassen kleding
  • Donderdag: ophaaldag
  • Vrijdag: inleverdag


Ook Ruilwinkel Goed Spul in Gendt opent haar deuren weer vanaf 23 maart. Vanaf dan kunt u ook daar weer terecht op afspraak. En natuurlijk blijft u thuis bij coronaklachten. Om een afspraak te maken kunt u van maandag tot en met woensdagochtend van 10 tot 12.30 uur bellen naar de telefoon van Participatiepunt Gendt 06-82468221. Degene die aanneemt zet de afspraak dan in de agenda voor de dinsdag, woensdag of donderdag, als we open zijn.

Volg ons op ons eigen Youtube kanaal.
Alle films binnen handbereik.

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non-profitorganisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Participatiepunt

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2021 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites