Stichting Welzijn Lingewaard

Corona en SWL: wat gaat door en wat niet?

jac alexandru NmleJ9Rp8Zs unsplash 1Nu de maatregelen sinds de persconferentie van 13 oktober weer zijn aangescherpt, heeft SWL een aantal activiteiten van het Participatiepunt moeten schrappen.
Wat de komende vier weken wel nog gewoon doorgaat, is:
Afhaal Sonja maandag en Willems eten donderdag

Verder blijven al onze vrijwilligers (met inachtneming van de Coronaregels) één op één begeleiden, uiteraard allemaal in onderling overleg tussen deelnemer en vrijwilliger. De richtlijn is hierbij dat er maar één bezoek op een dag mag plaatsvinden.

De cursus in samenwerking met Indigo voor mensen met naasten met psychische problematiek zal gewoon doorgaan met beperkte groepsgrootte (max.5) en inachtneming van de Coronaregels.
De Kledingruilwinkel en Ruilwinkel Goed Spul blijven ook geopend gedurende de al bekende openingstijden. Wel stellen wij het dragen van een mondkapje en het houden van 1,5 meter afstand verplicht. Hier geldt ook een maximum van 5 klanten per winkel.

Gelukkig zien we bij veel mensen dat zij in deze moeilijk tijd hulp krijgen van kinderen, vrienden of een buurman. Maar niet iedereen kan hier makkelijk een beroep op doen.  
Wij staan u graag bij. Voor hulp, informatie en advies in deze lastige tijd, kunt daarom de SWL Coronalijn bellen: 088-2552555

Volg ons op ons eigen Youtube kanaal.
Alle films binnen handbereik.

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non-profitorganisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Participatiepunt

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2021 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites