Stichting Welzijn Lingewaard

Mantelzorgondersteuning in coronatijden

coronahulplijnVoor mantelzorgers is de coronatijd complex en stressvol. Hoe kunnen zij blijven mantelzorgen met alle maatregelen? Het Steunpunt Mantelzorg kan samen met mantelzorgers kijken wat er wel kan. Omdanks dat de activiteiten voor mantelzorgers zijn stilgelegd, kan de mantelzorgconsulent een luisterend oor bieden, vragen beantwoorden en samen kijken naar ‘tussen’ oplossingen. In dit YouTube filmpje en met deze uitvouw kaart steekt wethouder Sociaal Domein, Aart Slob mantelzorgers een hart onder de riem!


Bent u mantelzorger en heeft u behoefte aan een gesprek of antwoord op praktische vragen neem dan contact op met de SWL Coronahulplijn tel: 088- 2552555 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wilt u direct met de mantelzorgconsulent Monique Ritzen contact opnemen? Bel: 06 22933258 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

SWLingewaard in de media

Volg ons op ons eigen Youtube kanaal.
Alle films binnen handbereik.

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non-profitorganisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Participatiepunt

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2020 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites Huissen