Stichting Welzijn Lingewaard

Ondersteuning ouders tijdens coronacrisis

coronahulplijnVanuit het project Gezinsondersteuning (+) van Stichting Welzijn Lingewaard zal vanaf nu een alternatieve manier van ondersteuning aangeboden worden. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de coronacrisis en het feit dat vrijwilligers niet meer bij de gezinnen thuis kunnen komen om hen wekelijks te ondersteunen.

De vrijwilliger kan de ouder een luisterend oor bieden voor dingen waar zij tegenaan lopen in deze tijd waarin er een hoop van ouders gevraagd wordt. Gezinnen die al bekend zijn met gezinsondersteuning kunnen direct van dit aanbod gebruik maken. Met nieuwe gezinnen wordt altijd een kennismakingsgesprek, via (video)bellen, gevoerd. Nieuwe gezinnen kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deze vorm van gezinsondersteuning is gratis.

Ook is er een telefonisch spreekuur voor ouders. Iedere dinsdagavond van 19:30 tot 21:00 uur en iedere donderdagmiddag van 14:30 tot 16:00 uur bemannen Anita en Esther om beurten het spreekuur.

Oneven weken Anita Blom: 06 83580598 / even weken Esther Booltink: 06 13966541

SWLingewaard in de media

Volg ons op ons eigen Youtube kanaal.
Alle films binnen handbereik.

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non-profitorganisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Participatiepunt

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2020 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites Huissen