Stichting Welzijn Lingewaard

ADHD-markt

Op dinsdag 24 maart wordt voor de eerste keer een Lingewaardse ADHD-markt georganiseerd. Ouders, verzorgers, verwijzers en betrokkenen van kinderen en jongeren met ADHD zijn van 19.30 tot 22.00 uur van harte welkom in de aula van de School voor Speciaal Basisonderwijs De Vlinderboom, Dorpstraat 10 in Bemmel. Naast informatie over ondersteuning, begeleiding, schoolkeuze, voeding en ontspanning bij ADHD zullen de initiatiefnemers Rolan van Ierland (ouder) en Lisa Hendrickx (preventiewerker jeugd bij Indigo Gelderland) de avond inleiden.

Lees verder

10 jaar welzijnswerk in Lingewaard

Stichting Welzijn Lingewaard bestaat 10 jaar en dat vierden we op 16 januari samen met onze vrijwilligers en samenwerkingspartners in de herberg van het Dominicanenklooster in Huissen. Wat ooit begon als een kleine samengestelde organisatie, is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen, ondernemende brede welzijnsorganisatie die midden in de samenleving staat. Tijd voor een feestje waarbij het belang van de inzet van de bijna 400 vrijwilligers en de samenwerking met partners in het veld extra werd benadrukt. Samen met hen is het mogelijk om inwoners net dat steuntje in de rug te geven waardoor...

Lees verder

Week voor de gezonde jeugd

GO - Gezond Onderweg! Lingewaard doet mee aan de "Week voor de Gezonde Jeugd" van 16 t/m 20 maart. In deze week zullen we gezondheid onder de jeugd stimuleren. Wil je ook iets gezonds doen, klein of groot? Heb je een leuk idee, laat het weten! Een leuk filmpje over wat jij of je organisatie (extra) doet voor de gezonde leefstijl in Lingewaard is al heel mooi. Stuur een mail naar GO! coördinator Quint van de Ven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. document.getElementById('cloak21d2d7e3a7b0a5ecd7938ab1a4d99a7f').innerHTML...

Lees verder

Lingewaards sportakkoord

Alleen ga je sneller, maar samen komen we verder. Op vrijdag 25 oktober is door 58 partijen het Lingewaardssportakkoord ondertekend in sportcentrum De Schaapskooi in Bemmel. Met het Lingewaards Sportakkoord willen we bereiken dat iedereen, écht iedereen, plezier in sport kan hebben. Nu en in de toekomst. Ongehinderd, in een veilige en gezonde omgeving. Een leven lang. Als sporter, vrijwilliger of toeschouwer. En ieder op zijn of haar eigen niveau. Weten wat er precies in het sportakkoord staat? Kijk op www.lingewaardssportakkoord.nl

Lees verder

Het Ontmoetingscafé

Op dinsdag 17 maart is weer Het Ontmoetingscafé voor mantelzorgers in Lingewaard. Dit keer met als thema 'de ziekte van Parkinson'. Chyntia Geutjes, parkinson verpleegkundige in het CWZ en het RadboudUMC expertisecentrum voor Parkinson en Jacqueline Deenen, verpleegkundig specialist neurologie in het RadboudUMC expertisecentrum voor Parkinson geven deze avond informatie over de ziekte van Parkinson aan betrokkenen, familieleden en geïnteresseerden. Wat is de ziekte van Parkinson? Welke problemen kunnen er ontstaan? Wat betekent het voor iemand in het dagelijks leven?

Lees verder

GO! Gezond op weg

GO! is een afkorting van Gezond Onderweg en eind 2018 in Lingewaard van start gegaan. Kinderen van 0 -18 jaar die problemen hebben met overgewicht of obesitas kunnen zich aanmelden. Ze worden twee jaar lang (gratis) gecoacht om zichzelf een gezonde leefstijl aan te leren.

Lees verder

Parkeren bij SWL

Kom je ons bezoeken hou dan rekening met de gewijzigde parkeersituatie in de Cuperstraat. Op het kaartje hiernaast zie je waar je wel en niet mag parkeren. Het is beste is een parkeerplek te zoeken op het Kinkelplein. Klik op het plaatje om in te zoomen.

Lees verder

Meer artikelen...

  • 1
  • 2

SWLingewaard in de media

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non-profitorganisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Participatiepunt

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2020 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites Huissen