Stichting Welzijn Lingewaard
  • Home
  • Hulp en advies
  • Hulp bij Nederlandse taal

Taalnetwerk Lingewaard en Overbetuwe

Soms kan onze Nederlandse taal heel ingewikkeld zijn: voor mensen die vanuit een ander land naar Nederland toe zijn gekomen, maar ook voor mensen die hun hele leven al in Nederland wonen. In Nederland heeft 1 op de 9 inwoners moeite met lezen, schrijven, rekenen of met de computer. Het grootste deel van deze mensen is gewoon in Nederland geboren. Voor deze mensen is er ondersteuning mogelijk vanuit het Taalnetwerk.

Vanuit het Taalnetwerk worden activiteiten georganiseerd om met taal te oefenen of om taalvrijwilligers met elkaar kennis en informatie uit te laten wisselen. Ook is het mogelijk om individueel met een taalmaatje aan de slag te gaan. Belangrijk is om het taboe rondom taalproblemen te doorbreken. Je bent niet de enige, dus durf om hulp te vragen!

Contactpersoon SWL voor taalhulp: Margriet de Bot, email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel: 06 30027564.

Het Taalnetwerk Lingewaard en Overbetuwe bestaat uit Stichting Welzijn Lingewaard, Forte Welzijn, Stichting Lezen en Schrijven, Gemeente Lingewaard, Gemeente Overbetuwe, RijnIJssel, Bibliotheek Gelderland Zuid, Vluchtelingenwerk, School’s Cool, Voorleesexpress, Prago en IVIO.

Margriet de Bot

Coördinator Taalhulp
t 06 30027564
e Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
“Moeite met taal is niet iets om je voor te schamen. SWL biedt verschillende vormen van ondersteuning. Neem contact op met de coördinator Taalhulp”

Volg ons op ons eigen Youtube kanaal.
Alle films binnen handbereik.

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non-profitorganisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Participatiepunt

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2021 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites