Stichting Welzijn Lingewaard
  • Home
  • Activiteiten
  • Goed spul

Goed Spul

Goed Spul is weer geopend, op afspraak en volgens de coronaregels.

U kunt na het maken van een afspraak een half uur in de winkel terecht voor halen en brengen. Natuurlijk blijft u thuis bij klachten. Om een afspraak te maken kunt u van maandag tot en met woensdagochtend van 10 tot 12.30 uur bellen naar 06- 82468221. De afspraak kan gemaakt worden voor de dinsdag, woensdag of donderdag.

We hebben veel speelgoed klaarstaan en daarnaast ook kleine huishoudelijke spullen. Hebt u grotere spullen in de aanbieding, zoals meubels, dan kunt u daarvan een foto maken. Die hangen wij op het prikbord in de winkel met telefoonnummer en mensen kunnen dan zelf contact met u opnemen.

Locatie: Nijmeegsestraat 19 Gendt
(Ingang: zijkant op het kloosterpad)

Goed Spul is een ruilplaats, dat betekent dat iedereen hier speelgoed kan inleveren dat thuis niet meer gebruikt wordt. Daarvoor krijgt men stempels op een Goed Spul stempelkaart. Met die stempels kan iets anders uitgezocht worden. Er komt dus helemaal geen geld aan te pas. Daarnaast biedt Goed Spul aan statushouders de mogelijkheid om leuk vrijwilligerswerk in de eigen kern te doen. Kortom; een mooi burgerinitiatief van PP Gendt! De ingeleverde spullen moeten natuurlijk schoon, compleet en heel zijn, vandaar de naam; ‘Goed Spul’. De vrijwilligers van Goed Spul zullen daar ook kritisch naar kijken. Er wordt ook geen inpakpapier gebruikt, dus een eigen tas meebrengen is handig.

Volg ons op ons eigen Youtube kanaal.
Alle films binnen handbereik.

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non-profitorganisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Participatiepunt

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2021 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites