Skip to main content
Onderstaand de activiteitenkalender. Met de blauwe buttons kan gefilterd worden op activiteiten in Huissen & Angeren, Bemmel & Haalderen of Gendt & Doornenburg. De paarse buttons filteren op de soort activiteit / aandachtsgebied. SWL heeft bij alle activiteiten een vastgesteld consumptiebeleid. Klik hier om dit te downloaden.

Ontmoetingsactiviteit voor mensen met geheugenproblemen - Minkhof

Van 10 Oktober 2023 14:00 tot 16:30

    
Bijeenkomst in de Minkhof in Bemmel

SWLingewaard deMinkhof biljard











Wekelijks kunnen mensen met geheugenproblemen en beginnende dementie elkaar in Huissen en in Bemmel ontmoeten. Onder het genot van een kopje koffie of thee verzorgen we samen met vrijwilligers activiteiten die aansluiten op wat de deelnemers leuk vinden. Zoals het maken van een wandeling, het doen van een spelletje, werken in de tuin, of samen iets lekkers bakken. Het samen zijn, elkaar kunnen helpen en ervaringen delen is het doel van deze middag. Door deze activiteit hebben mantelzorgers even vrijaf en een moment voor zichzelf.

Locatie: De Minkhof, Molenwei 57-59 Bemmel
Wanneer: iedere dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur
Kosten: €2,50

Interesse? Neem contact op met Maike van Kempen 06-22933258 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie:

Evenementen herhalingen