Onderstaand de activiteitenkalender. Met de blauwe buttons kan gefilterd worden op activiteiten in Huissen & Angeren, Bemmel & Haalderen of Gendt & Doornenburg.
De paarse buttons filteren op de soort activiteit / aandachtsgebied.

Open Eetcafé Gendt - donderdag

Van 27 oktober 17:30 tot 20:00
samen eten1
Samen genieten!

Inwoners van Lingewaard kunnen een vorkje mee prikken in het wekelijkse Open Eetcafé,  Laat je verrassen voor € 5,- (incl. koffie na afloop) en schuif aan voor een goede en lekkere maaltijd die geheel bereid wordt door vrijwilligers. 

Iedereen die mee wil eten kan zich telefonisch aanmelden op maandag tussen 10.00 en 16.00 uur via het Meldpunt op tel.nummer: 088 255 25 55. Inschrijvingen buiten deze tijden, via voicemail of via mail worden niet geaccepteerd.
U kunt zich ook aanmelden bij het spreekuur van ParticipatiePunt Gendt (elke woensdag van 10.00 uur tot 12.30 uur bij SKC De Leemhof, Dorpstraat 1).

Vanwege het beperkte aantal zitplaatsen raden we aan om op tijd te bellen. Wanneer het is volgeboekt dan kun je je aanmelden voor de week er op.

Wil je weten wat er op het menu staat, kijk dan HIER op de menukaart bij Gendt donderdag.

Locatie:

Evenementen herhalingen

Contact

Bezoekadres:
Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel
T 088 - 255 25 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Welzijn Lingewaard is een ANBI geregistreerde non-profitorganisatie en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09213570.

Contactformulier

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

Onjuiste invoer, probeer opnieuw.

© 2022 Stichting Welzijn Lingewaard

Netnog Websites