Skip to main content
Onderstaand de activiteitenkalender. Met de blauwe buttons kan gefilterd worden op activiteiten in Huissen & Angeren, Bemmel & Haalderen of Gendt & Doornenburg. De paarse buttons filteren op de soort activiteit / aandachtsgebied. SWL heeft bij alle activiteiten een vastgesteld consumptiebeleid. Klik hier om dit te downloaden.

Alzheimer Café Lingewaard

Van 14 juni 19:00 tot 21:30
Locatie: Zandse Kerk

Alzheimer Nederland

Het Alzheimer Café wordt elke tweede woensdag van de maand van 19:00 uur – 21:30 uur gehouden, met uitzondering van de maanden juli en augustus. De toegang is gratis.

Dichtbij ondersteuning voor mensen met dementie
Voor het eerst is er een Alzheimer Café binnen de eigen gemeente: een plek om lotgenoten te ontmoeten en om meer te leren over het omgaan met dementie. Het Alzheimer Café valt binnen het project Dementievriendelijk Lingewaard. Er zijn in Nederland 248 Alzheimer Cafés. Iedereen die te maken heeft met dementie of geïnteresseerd is in dit onderwerp is van harte welkom. De coördinator van het Alzheimer Café Lingewaard, Wilmy Viëtor: “Ik wil samen met alle vrijwilligers een vertrouwde, gezellige omgeving creëren met ruimte voor iedereen. Het is de bedoeling dat mensen een fijne en informatieve avond hebben en graag weer terugkomen.”

Aanmelden
Je bent van harte welkom in het Alzheimer Café Lingewaard. Meld je aan per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Graag reserveren we een plekje voor je.

Locatie:

Evenementen herhalingen