Skip to main content
Onderstaand de activiteitenkalender. Met de blauwe buttons kan gefilterd worden op activiteiten in Huissen & Angeren, Bemmel & Haalderen of Gendt & Doornenburg. De paarse buttons filteren op de soort activiteit / aandachtsgebied. SWL heeft bij alle activiteiten een vastgesteld consumptiebeleid. Klik hier om dit te downloaden.

Lotgenotenavond voor weduwen en weduwnaars

Van 30 November 2022 20:00 tot 21:30
Locatie: Het Zilverhuus


Op woensdagavond 30 november organiseert Stichting Welzijn Lingewaard samen met Barbara en Pascale een inloopavond voor lotgenoten die hun partner zijn verloren door overlijden. De inloop vindt plaats in het Zilverhuus, op de Zilverkamp in Huissen.

Ben je net als wij op zoek naar lotgenoten? Onze ervaring is dat er voor weduwen en weduwnaars in onze leeftijdscategorie (40 tot 65 jaar) niets is en daarom hebben we besloten er zelf iets aan te doen. Hoe fijn is het om met je lotgenoten te praten over wat je allemaal overkomen is en wat er allemaal is veranderd.

Dus heb je net als wij behoefte om een kopje koffie/thee te drinken zodat je in contact kunt komen met lotgenoten, kom dan vrijblijvend langs.
De inloopavond is van 20.00-21.30 uur, je bent van harte welkom. Aanmelden is niet nodig.

Locatie: Het Zilverhuus, Wagenweg 12c in Huissen.