Skip to main content
Onderstaand de activiteitenkalender. Met de blauwe buttons kan gefilterd worden op activiteiten in Huissen & Angeren, Bemmel & Haalderen of Gendt & Doornenburg. De paarse buttons filteren op de soort activiteit / aandachtsgebied. SWL heeft bij alle activiteiten een vastgesteld consumptiebeleid. Klik hier om dit te downloaden.

Cursus “Zorgen voor een ander begint bij uzelf”

Van 02 April 19:00 tot 21:00

Pro Persona Connect organiseert, in samenwerking Stichting Welzijn Lingewaard, een gratis cursus voor naasten van mensen met psychische problemen en/of een chronische ziekte of beperking uit de gemeente Lingewaard.

Ongeveer 5 miljoen Nederlanders geven mantelzorg aan bekenden of naasten. De combinatie van werk, gezin en de zorg voor een naaste kan een flinke uitdaging zijn. Veel mantelzorgers werken vanuit hun hart en zien het als vanzelfsprekend om te zorgen voor een naaste. Desondanks kunnen mantelzorgers de zorg voor familie of vrienden als zwaar ervaren.

In de cursus krijgt u als mantelzorger informatie over en leert u vaardigheden om anders met situaties om te gaan en zo ook goed voor uzelf te zorgen. Samen gaan we na waar u behoefte aan heeft. Ook wordt ondersteuning en advies gegeven. Het is van belang dat u zich in de zorg voor de ander gesteund voelt en erkend wordt.


Locatie: SWL, Cuperstraat 9 te Bemmel

Cursusdata: datums voor 2024 volgen na de zomer
Tijd:       19:00 - 21:00 uur. 

Informatie/aanmelden: Deelname is gratis, na aanmelding.
Neem voor meer informatie en/of aanmelden contact op met de afdeling Preventie via 026-3124483 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Locatie: