Skip to main content
Onderstaand de activiteitenkalender. Met de blauwe buttons kan gefilterd worden op activiteiten in Huissen & Angeren, Bemmel & Haalderen of Gendt & Doornenburg. De paarse buttons filteren op de soort activiteit / aandachtsgebied. SWL heeft bij alle activiteiten een vastgesteld consumptiebeleid. Klik hier om dit te downloaden.

“Hoofdbrekers'' - Trefpunt voor mensen met chronische beperking

Van 30 Mei 2023 10:00 tot 12:00

Te jong om stil te zitten, maar je hebt wel een beperking?
Het kan dat je op jonge leeftijd stilgezet bent door een ziekte zoals Parkinson, dementie, Niet Aangeboren Hersenletsel of een CVA. Werken lukt niet meer en ineens kom je thuis te zitten. Maar wat dan? Je kan toch nog heel veel wel en wilt een zinvolle invulling van je dag.
Met name “ jonge” actieve mensen ervaren dat er weinig aanbod is wat past bij hen. Ze voelen zich niet thuis bij de bestaande dagbestedingen. Rob uit Bemmel gaf aan: “Waarom ga ik niet zelf met jullie hulp aan de slag om iets op te zetten?” SWL en casemanagers ondersteunen dit initiatief graag.

Rob: “Het idee is om een keer in de twee weken bij elkaar te komen. Wij bepalen samen vooraf wat er op het programma staat. Het kan gaan over muziek, je beroep, actualiteit of je hobby zoals fotografie of koken. Onderwerpen die voor ons van waarde zijn en die ons brein en lichaam stimuleren. Onze eigen inbreng is van grote waarde en we gaan samen aan de slag!”

Dus voel jij je “jong en vitaal”, maar heb je wel een beperking? Doe en denk met ons mee!
De doelgroep is 45-70 jaar, maar het komt niet heel precies.
Om de week op dinsdagochtend van 10.00-12.00 uur in de Minkhof in Bemmel.
Graag vooraf even aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Locatie: De Minkhof, Molenwei 57 Bemmel

Evenementen herhalingen